The Box: A Story From Syria – Merve Çirişoğlu Çotur

“The Box: A Story From Syria”

Daha önce Boğaziçi Üniversitesi öğrencileriyle başlattığı Kitap Ayracı Projesi’yle ve kuruluşunda yer aldığı İyilikhane Derneği’yle tanıdığımız, 2013 yılında Boğaziçi Üniversitesinden mezun olan Merve Çirişoğlu Çotur, Suriyeli savaş mağduru bir çocuğu anlattığı “The Box” animasyon filmiyle uluslararası arenada büyük ses getirdi ve yapıtı 160 uluslararası film festivalinde gösterime hak kazanırken 30 ayrı ödüle de layık görüldü. Kendisi yüksek lisansını 2016’da University of the Arts London Animasyon bölümünde birincilikle tamamlamış olup halen Londra’da animasyon çalışmalarını yürütmektedir.

7 Kasım Salı günü Merve Çirişoğlu Çotur’u ağırlayacağımız bu programda hem “The Box” animasyon filmini izleyeceğiz hem de kendileriyle bir söyleşi gerçekleştireceğiz. Hepinizi bekliyoruz.

7 Kasım 2017 Salı
İbrahim Bodur Oditoryumu 19:00