Kilyos Ziyaretleri

Çoğu Boğaziçilinin tecrübe ettiği hazırlık yılını Kilyos’ta geçirecek olan arkadaşlarımızın bir kısmı izolasyon dolayısıyla tedirgin olabiliyor. Şehre olan uzaklığı ve sadece hazırlık öğrencilerini barındırması sebebiyle birçok arkadaşımız kaygılarından dolayı Kilyos’ta zamanını keyifli bir şekilde geçirmekte zorlanıyor. Bu sebeple, bölüm ve hazırlık öğrencileri arasındaki bağı güçlendirerek Kilyos’ta yaşayan arkadaşlara yalnız olmadıklarını hissettirmek kulübümüzün temel gündemlerindendir. Bu bağlamda, değişen gruplarla düzenli olarak Kilyos ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Hemen hemen her hafta Sarıtepe Kampüsü’ndeki kardeşlerimizle bir araya geldiğimiz buluşmalarımızın dönemler arası uhuvvetin tohumunu ekmesini de umuyoruz. Kilyos’a gittiğimizde oradaki kardeşlerimizle birlikte bazen iftar yapıyor, bazen mescidde oturup bir kitap üzerine kafa yoruyor, bazen de oyun oynuyoruz. Elbette en çok Proficiency’yi konuştuğumuz buluşmalarımızla, 2016 girişli kardeşlerimizin hem kendi bölümlerinden arkadaşlarımızla tanışma fırsatı bulacağı hem de hazırlık yıllarını Kilyos’ta geçirmiş arkadaşlarımızın tecrübelerinden faydalanabileceği bu ortamların, samimiyet ve hoş sohbetle devam etmesini umut ediyoruz.