Kilyos İslam Okulu

Bisak olarak Kilyos’taki arkadaşlarımızla hem aramızdaki kardeşlik bağını daha sağlam temellerle tesis etmek hem de hasbihal etmek üzere  Kilyos’a gelen Arzu Özçelik ablamızla sohbetimizi koyulaştırmak için dönem içerisinde iki haftada bir Kilyos’ta toplantılarımız oldu. Toplamda dört dersten oluşan İslam Okulu’nun içeriği ise şu başlıkları barındırıyor:
1. Ders: Nefs- İyi ve Kötünün Mücadele Alanı
2. Ders: Yaratılıştaki Hikmet- Yokluktan Varlığa
3. Ders: Kalp- Beden Ülkesinin Sultanı
4. Ders: Ahiret- Bekâ Yurdumuz

Derslerimiz esnasında kah ruhun derinlerine indik, kâh kalbin  sırlarını inceledik kâh da Rabia ablanın mizahi yönüyle epey  kendimizden geçtik.

Tasavvuftan fıkhi konulara kadar birçok ilmî konudan konuşurken, bir yandan da günlük hayatımızda bize yardımcı olabilecek bilgileri öğrendik.

Elimizde çayımız gönlümüzde muhabbetimizle “İslam Okulu” olarak muhabbetteki güzelliği Kilyos’taki arkadaşlarımızla birlikte tatmış olduk.