Güney İftarı

BİSAK’ın geleneksel tanışma iftarını bu sene de 3 Kasım’da Güney Kampüs meydanda gerçekleştirdik. Tüm üyelerimizle aynı sofrayı paylaştığımız iftarımızda, daha yakın tanışıklıklar elde ettik. Dua ile başladığımız iftarımızın sonrasında birlikte akşam namazını eda ettik. Namaz sonrasında üyelerimizle birlikte çay eşliğinde muhabbet ve istişare etme imkanı bulduk.

Muharrem ayının başları olması dolayısıyla bu yılki iftarımız vesilesiyle Hicri yılbaşını ve “Ramazan’dan sonra en faziletli oruç, Muharrem ayı orucudur” hadis-i şerifini de birbirimize hatırlatmış olduk. Güney meydanın güzel manzarasında yapılan iftar ve bu kardeşlik halkasının samimi ortamı, hem okulumuza yeni gelen kardeşlerimiz için çok güzel bir karşılama oldu hem de diğer öğrenci arkadaşlarımız uzun süredir görüşmedikleriyle görüşmüş oldu.