Güney Oryantasyon

Her yıl okulun ilk haftası düzenlenen oryantasyon için bu sene de 21-22 Eylül Çarşamba ve Perşembe günleri tüm kulüpler Güney Meydandaydı. Bizler de standımızla çimlerde yerimizi aldık. Birçok arkadaşımızla tanıştık, muhabbet ettik. Broşürlerimiz ve kataloğumuzla kulübümüzü ve faaliyetlerimizi anlattık, üyelerimizin talep ve beklentilerini sorduk.

Bu yıl oryantasyonu bizim için daha güzel kılan bir başka nokta ise oryantasyon için gelmiş olan birçok kişinin masamıza gelip okulda bir mescid olup olmadığını sormaları oldu. Bu soruyu duymak bizi sevindirdi, daha doğrusu bu soruyu cevaplayabilmek bizleri çok mutlu etti. Kampüste kardeşlerimizle kurduğumuz halkanın her geçen gün genişlemesi kadar, mescid var mı diye soran herkesi artık Güney Kampüsteki mescide yönlendirebiliyor oluşumuz da şükür sebeplerimizdendi.